red orange yellow green pink blue

Prenajať si auto na dlhšiu dobu.

Prenajať si auto na dlhšiu dobu je cenovo výhodnejšie.

 

Pokiaľ sa rozhodnete prenajať si automobil, zvážte možnosť prenájmu na dlhšiu dobu, pretože môžete ušetriť až 30-40% nákladov na prenájom.

Pri prenájme vozidla na dlhšie časové obdobie je lepšie pri výbere uprednostňovať kvalitnejší automobil pre lacnejším. Je možné povedať, že nižšia cena vozidla je pre zákazníka určite väčším lákadlom, ale je dobré mať na pamäti, že pri vyšších poplatkoch za prenájom vozidla, sú často zahrnuté aj ďalšie dodatočné služby, ktoré nie sú zahrnuté v tých najlacnejších ponukách, ako napríklad pravidelný servis, kontroly vozidla, poskytnutie náhradného vozidla v prípade poruchy, či havárie.

 

Samotný dlhodobejší prenájom je výhodnejší aj finančne. Rozdiel medzi jednodňovým, či trojdňovým a mesačným prenájmom sa môže po prepočítaní na dennú sadzbu líšiť až o 40 percent. V drvivej väčšine nájomcovia pritom neprihliadajú na šoférovu minulosť v zmysle predchádzajúcich havárií a vcelku ich to ani nezaujíma. Viac menej pre všetkých platia tie isté podmienky, keďže za prípadné škody ručí stále nájomca. Zákazník, ktorý sa rozhodne si prenajať vozidlo, by sa mal najskôr rozhodovať podľa poskytovaných služieb, ponuky automobilov a ich technického stavu. Pri výbere auto požičovne by sa mal zákazník tiež rozhodovať aj podľa svojho zámeru, na aký účel predpokladá, že vozidlo bude využívať. Je dobré brať v úvahu aj dĺžku plánovanej trasy, predpokladaný počet pasažierov, či veľkosť batožinového priestoru.

 

Všeobecne platí, že na dlhšie trasy je vhodnejšie auto vyššej triedy, kvôli komfortu a bezpečnosti, naopak do mesta je lepšie mať vozidlo menšie, ktoré je obratnejšie a má nižšiu spotrebu. Samostatnou kapitolou je prenájom vozidiel na reprezentatívne účely, ako napríklad svadby, či koncerty, kultúrne podujatia, či iné akcie, kde sa predpokladá, že sa budú prevážať niečím významní pasažieri. Bližšie informácie nájdete na internetovej stránke www.limousine-bratislava.sk, alebo napíšte svoje otázky na e-mailovú adresu: regiogroup@gmail.com.

Tags: , ,

Leave a Reply