red orange yellow green pink blue

Nie je nič jednoduchšie ako si prenajať autobus.

Organizujete firemnú akciu a potrebujete odviesť zamestnancov? Plánujete veľkú rodinnú udalosť a bolo by dobré odviezť a doviesť hostí? Plánujete s priateľmi, či so skupinou ľudí výlet, predĺžený pobyt, alebo akciu v zahraničí? Nič jednoduchšie ako prenajať si autobus, minibus od spoločnosti REGIO GROUP, s.r.o..

 

Dnes už nie je problém si prenajať viac menej čokoľvek, ani autobus. Je to dnes úplne bežné prenajať si autobus na jazdy po celom Slovensku, alebo po Európe. Autobus, mikrobus si môže prenajať organizácia, ktorákoľvek firma, samozrejme aj fyzická osoba. Vybaviť si prenájom je v celku jednoduchý proces. Stačí skontaktovať sa so spoločnosťou REGIO GROUP, s.r.o., buď mailom, telefonicky, alebo si pozrieť internetovú stránku www.limousine-bratislava.sk. Radi vám poradia, skontaktujú a pripravia cenovú ponuku pripravenú presne na mieru bez zbytočných nákladov. V prípade záujmu naplánujú cestu autobusu komplexne, tak aby bola navrhnutá čo najefektívnejšia trasa za rozumnú cenu.

 

K dispozícií je dostatočne veľký vozový park, ktorý zahŕňa okrem autobusu SETRA s počtom 49 miest na sedenie aj veľký 19 miestny minibus IVECO DAILY, alebo 15 miestny Renault Master… Záleží na prianiach a požiadavkách klientov, o čo majú záujem, aké aktivity by chceli realizovať, ako napríklad firemné akcie, svadby, školenia, konferencie, prednášky, jednodňové výlety, viacdňové akcie, zájazdy, transfery väčších – menších skupín z miesta na miesto, presuny na letiská a pod..

 

Okrem jednorázových akcií a prenájmov, spoločnosť zabezpečuje pre slovenských a zahraničných klientov osobnú, kyvadlovú a zmluvnú dopravu. REGIO GROUP, s.r.o. poskytuje komplexnú starostlivosť, t.j. autobus vrátane profesionálneho vodiča, ktorá spĺňa všetky kritériá, kontroluje a dozerá na plnenia prepravnej kapacity vozidla, dodržiavanie povinných odpočinkov a bezpečnostných prestávok. Všetky vozidla sú v bezchybnom technickom stave. Najlepšou vizitkou úrovne spoločnosti REGIO GROUP, s.r.o., je nízky vek vozidiel, čo zaručuje ich výborný technický stav a nízku poruchovosť. V prípade akýchkoľvek otázok tejto téme, či v prípade záujmu prenájom, bližšie informácie získate na telefónnych číslach uvedených na stránke www.limousine-bratislava.sk, alebo e-mailovej adrese: regiogroup@gmail.com.

Tags: , , ,

Leave a Reply