red orange yellow green pink blue

Bezpečnosť na cestách…

Bezpečnosť na cestách s prenajatým autobusom, alebo mikrobusom

 

V dnešnej uponáhľanej dobe je preprava, či doprava jedna z činností, ktorá nám zaberá veľké množstvo času. Automobilov na cestách neustále pribúda, čo znamená, že sa musíme pripraviť na pomalšiu dopravu, neustále zápchy na cestách, stresy a nervóznych vodičov…  Je naozaj veľa dôvodov sa zaujímať o bezpečnosť svojho cestovania.

 

Pre spoločnosť REGIO GROUP. s.r.o. je bezpečnosť pasažierov, zákazníkov  prenajímajúcich si automobily, alebo mikrobusy na prvom mieste.  Spoločnosť sa stará o bezchybný technický stav svojich osobných vozidiel na krátkodobý, dlhodobý prenájom, mikrobusov, autobusov či celého limousine  autoparku.

Najlepšou prevenciou je nízky vek vozového parku,  preto REGIO GROUP. s.r.o, pravidelne investuje do nákupu vždy novších automobilov, mikrobusov. Vozidlá prechádzajú v zmysle platnej legislatívy pravidelne kontrolou EK a STK.

 

Pre zákazníkov je najdôležitejšia bezpečnosť a pohodlie pri cestovaní a preto má  REGIO GROUP. s.r.o. svoj vlastný interný systém kontrolných intervalov opráv svojho vozového parku, ktorý je podstatne intenzívnejší ako stanovuje platná legislatíva. Medzi najväčšie priority patrí kontrola brzdného systému vozidiel, kontrola riadiaceho mechanizmu a celková funkčnosť osvetlenia. Vodiči a mechanici kontrolujú technický stav automobilov, mikrobusov a autobusov pred začiatkom jazdy a po ukončení jazdy, či prenájmu vozidla. Dôležitým aspektom je aj nepreťažovanie vozidla, to znamená, že radšej spoločnosť zákazníkovi doporučí vozilo s väčším počtom miest, ako by malo hroziť, že vozidlo bude preťažené, čo môže v konečnom dôsledku znamenať ohrozenie bezpečnosti a zníženie komfortu cestujúcich. Najdôležitejšia rada nakoniec, pokiaľ si neiste istí, že dlhá cesta je náročná, je lepšie si auto, alebo  mikrobus prenajať a zabezpečiť si tak pohodlie a ničím nerušenú cestu.

 

Viac informácií nájdete na www.limousine-bratislava.sk, alebo zavolajte, napíšte e-mail na kontaktné údaje uvedené na stránke.

Tags: , , ,

One Response to “Bezpečnosť na cestách…”

  1. healthraport.sk Says:

    Téma, ktorej sa tu autor venuje, je vyhodnotená veľmi trefne.
    Mám podobný názor

Leave a Reply