red orange yellow green pink blue

Doprava na letisko.

Naším hlavným cieľom pri doprave na letisko je bezpečnosť a rýchlosť.

Ako sa dobre, bezpečne a hlavne včas dopraviť na letisko s limousine-bratislava.sk.

..myslím, že každý z nás pozná ten stres, spojený s prepravou na autobus, vlak, či letisko.

Nie je to jednouché si všetky veci spojené s prepravou včas  a dobre naplánovať, či zorganizovať, ale hlavne prísť včas a nezmeškať svoj spoj. Sme  z toho  strese, rozmýšľame či sme niečo nezabudli, či to stihneme, či nebude v meste dopravná zápcha, alebo sa auto nepokazí, nebodaj, čo vôbec naštartuje… Najlepším riešením je zabezpečiť si dopravu na letisko, cez spoločnosti, ktoré tieto služby zabezpečujú, sú spoľahlivé, s prijateľnými cenami, s perfektným osobným servisom, ako napríklad spoločnosť  Regiogroup, spol. s.r.o., so sídlom na Hudecovej ulici č. 1 v Bratislave.  Aby nebol problém si cestu dobre naplánovať, prinášame základné informácie  a rady o letiskách, kam vozí spoločnosť Regiogroup,  spol. s.r.o., svojich zákazníkov, či im  prenajíma  vozidlá.  Dôležité upozornenie pre všetkých, vo väčšine prípadov je potrebné byť na letisku cca 2 hodiny pred odletom. Niekedy registrácia na vybrané lety, môže byť ukončená už 1 hodinu pred odletom. Pokiaľ tento limit nestihnete, môže sa stať, že už nebudete mať  možnosť odletieť.

 

LETISKO M.R. Štefánika, Bratislava

Letisko v Bratislave je situované v okrajovej časti mesta, cca 9 kilometrov juhovýchodne od centrálnej časti mesta. Na letisko jazdí MHD, cena 60min. lístka je 0,90€.  Počas špičky je spojenie každých cca 20 minút. Na letisko je možné sa dopraviť MHD z hlavnej vlakovej stanice v čase cca 25-30 min.  Z autobusovej stanice Mlynské Nivy sa na letisko dostanete kombináciou trolejbusu č.205 a autobusu č.61, na ktorý prestúpite pri ST Aréne- zimnom štadióne O. Nepelu. Autom sa dostanete na letisko, buď cez mesto, alebo z diaľnice D61: exit letisko M.R. Štefánika. Pokiaľ idete svojím auto, je dôležité vedieť kde zaparkovať, čo v prípade odvozom cez www.limousine-bratislava, nie je problém, pretože môžu zastaviť priamo pre terminálom.

 

LETISKO Viedeň, Schwechat

Letisko Schwechat je situované v juhovýchodnej časti mesta, cca 18 km od mesta Viedeň, čo je pre našinca výhoda, pretože sa cestujúci nemusia zachádzať do Viedne. Z Bratislavy je najkomfortnejšia cesta cez prenájom vozidla spoločnosti Regiogroup, s.r.o.. Vhodným dopravným prostriedkom je aj autobus, ktorý odchádza z autobusovej stanice Mlynské Nivy, bez prestupu a  premáva denne, v priemere každú hodinu od ráno do večera. Pokiaľ sa  zvolí doprava vlakom, je cesta komplikovanejšia, vyžaduje prestupy vo Viedni. Cesta vlastným automobilom, môže byť náročnejšia, pretože treba počítať s parkovným, ktoré sa odlišuje podľa doby parkovania  a miesta parkovania, či je parkovisko kryté alebo nie.

 

LETISKO Budapešť, Ferihegy II

Medzinárodné letisko v Budapešti, je označované ako Ferihegy II. Pre domáce lety sa využíva Ferihegy I.. Na medzinárodné lety sa využíva terminál II -2A. Letisko sa nachádza 16 km juhovýchodne od centra Budapešti. Pokiaľ idete vlastným autom, je dobré si stiahnuť zo stránky letiska mapku, ktorá prehľadne informuje o ceste na letisko. Cesta na letisko z Bratislavy, podľa premávky trvá cca 2-2,5 hodiny, čo znamená, že si treba vyčleniť dostatočnú časovú rezervu na cestu. Budapešť je veľké mesto a preto si treba dávať pozor na tie správne odbočky, pretože sa môže stať, že sa ocitnete na druhom konci mesta. Aby ste podobným situáciám a stresu vyhli, je najlepšie sa nechať odviesť za naozaj vynikajúce ceny, cez limousine servis spoločnosti Regiogroup, spol. s.r.o., ktorý zabezpečí kompletný servis a to za náklady, ktoré sú porovnateľné s cestou vlastným autom. Pokiaľ ste zvolili vlak, napr. na stanicu Budapest-Nyugati pu, pôjdete potom metrom M3 na konečnú stanicu Köbanya Kispest. Odtiaľ premáva na letisko autobus č. 93.

Tags: , ,

One Response to “Doprava na letisko.”

  1. cheap oakley sunglasses Says:

    Saved as a favorite, I really like your blog!

Leave a Reply